Cursus EHBO

EHBO cursus naar wens

Veel cursisten willen niet een hele cursus volgen en zijn alleen in specifieke onderwerpen geïnteresseerd. Bijvoorbeeld EHBO op de piste of EHBO op het water. Ook kan ik adviezen geven aan cursisten die buiten Europa op vakantie gaan.

Dit zijn speciale korte EHBO-lessen van twee uur, voor een groep van zes personen. Geef uw wensen door op het inschrijfformulier!

2 uur = € 69,50

EHBO Diploma

Voor dit diploma leert u de levensreddende handelingen, wat er wel of niet van u wordt verwacht, de meest voorkomende EHBO, EHBO aan Kinderen, verwondingen en ziektes. De cursus wordt – naar uw keuze - afgesloten met een officieel examen van het Oranje Kruis, of een examen tijdens de les van het Nederlandse Rode Kruis.

Klik hier voor EHBO-tips.
Klik hier voor een gratis EHBO-app.

20 uur = € 229,00 p.p.

Workshop na zelfstudie

Wanneer u via (digitale) leermiddelen zelf de kennis heeft opgedaan van EHBO, kunt u bij mij de praktijkles boeken.  Ik help u dan de EHBO-vaardigheden te oefenen.

7 uur = € 89,95 p.p.

Herhalingsles

Wanneer u al een EHBO-diploma heeft doet u er goed aan om ieder jaar een opfriscursus te volgen. Dan zorg ik ervoor dat uw diploma binnen de verloopdatum wordt verlengd. Vraag dit aan via het contactformulier. Geef uw Diplomanummer door!

8 uur = € 89,95 p.p.

© 2018 EHBO Doen We Zo | | Zaandam | Kamer van Koophandel te Amsterdam, nr. 64721388